Help ons mee

Het Spanjaardsgat Orkestfestival is er voor iedereen die live orkestmuziek en Breda een warm hart toedraagt. We programmeren elk jaar een meerdaags festival dat toegankelijk is voor iedereen. Het festival biedt podium aan grootschalige muziekcultuur, uniek in de regio. Wellicht help jij om dat in stand te houden.

Nummer Sponsoring op zaterdag 25 mei

 ‘Koop’ een nummer op de zaterdagavond en kom groot in beeld met je bedrijfslogo. Of misschien heb je wel een speciale vraag aan een speciaal iemand die die avond aanwezig is… ?

Voor een bedrag van €250 laten we jouw bericht op een groot LED-scherm op het podium (5×3 meter) zien. Tijdens het hele nummer inclusief aankondiging door de presentator én een vermelding op onze website. Deze supermooie kans biedt veel zichtbaarheid en je kunt kiezen uit één van de 36 populaire nummers die gespeeld worden. Bijvoorbeeld Queen, Muse, Diana Ross, Jamiroquai, Toontje Lager of the Spice Girls.

Op een andere manier helpen

Arrangementen, Nummer-sponsoring en Vriend Worden zijn slechts een paar van mogelijkheden die we bieden. Allemaal mogelijkheden om het festival vooruit te helpen. We gaan graag met je in gesprek over hoe we elkaar kunnen versterken.
Wil je een keer met iemand van de stichting praten over mogelijkheden? Neem contact op via info@hetspanjaardsgat.nl.

Wat ook kan: word vrijwilliger. Met name tijdens de op- en afbouw en op de festival dagen zelf kunnen we je hulp heel goed gebruiken. Neem contact op met nico@hetspanjaardsgat.nl