Aanpakkers voor het team PR, Marketing & Communicatie (vrijwilliger)

We zoeken meerdere teamleden die kunnen helpen bij één of meer van de volgende taken:Content maken: tekst, beeld en video

  • Onderhouden van het medianetwerk (algemene media, vak- en fanmedia)
  • Het schrijven en verspreiden van persberichten en artikelen
  • Onderhouden van social mediakanalen als Facebook en Instagram
  • Beheer van de website
  • Schrijven en produceren van periodieke nieuwsbrieven

Ben jij een enthousiaste professional met liefde voor (orkest)muziek? Dan ben jij waarschijnlijk degene die we zoeken. En help je mee om al onze activiteiten, waaronder het jaarlijkse festival, bij een breed publiek onder de aandacht te brengen en te houden. Samen bouwen we aan een muziek community die in een heel belangrijke mate gaat bijdragen aan het behoud van (amateur)orkesten en het geven van grootschalige buiten-concerten.

PR-ervaring is zeker handig, maar enthousiasme en lef vinden we minstens zo belangrijk.

Spanjaardsgat (stichting en orkestfestival) is een vrijwilligersorganisatie, dus ook deze functie wordt op vrijwilligersbasis ingevuld. Naar verwachting nemen de werkzaamheden gemiddeld een paar uur per week in beslag.

Het betreft een vrijwilligersfunctie voor 2 tot 8 uur per week, afhankelijk van de rol en jouw ambitie. Is de omschreven functie niet helemaal wat je zoekt? Neem toch contact met ons op. Dan kijken we samen wat er nog meer mogelijk is.

Wil je onderdeel uitmaken van het Spanjaardsgat-team en draag je de muziek community die we gaan maken een warm hart toe? Stuur een PM bericht via Facebook, laat een bericht achter op de website of stuur een mailtje naar ons: info@hetspanjaardsgat.nl
Informatie over deze vacature via Cindy Roelandt: 06 34820812.

Is de omschreven functie niet helemaal wat je zoekt? Neem toch contact met ons op. Dan kijken we samen wat er nog meer mogelijk is.