Stichting Spanjaardsgat zoekt aanpakkers en teamspelers

Samen met alle betrokkenen van het Spanjaardsgat festival uit Breda hebben we de ‘coronastilte’ gebruikt om onze activiteiten eens kritisch onder de loep te nemen. Het bijna twintig jaar oude festival was aan een update toe, eentje met méér focus en een duidelijker profiel. Momenteel schrijven we aan een scherpere visie en een ambitieus beleidsplan om daarmee onze activiteiten nog meer te richten op een vernieuwende muziekcultuur met maximale participatie. Dat doen wij door (alle vormen van) het orkest centraal te stellen. Wij zien graag muziek terugkeren als onderdeel van het maatschappelijk verkeer.

Vanwege uitbreiding zijn we per direct op zoek naar aanpakkers voor:

 

  1. Team Sponsoring & Relatiebeheer
  2. Team PR en Media
  3. Team Facilitair Logistiek & Horeca (bestuursfunctie)

Coördinator/bestuurslid voor het team Relatiebeheer (B2B) en Sponsoring

Op deze teamspeler rust de verantwoordelijke taak om onze ambities financieel (mede) mogelijk te maken. Samen met de collega fondsenwerving en de penningmeester, ieder op hun eigen terrein. We zijn op zoek naar een charismatisch persoon met een giga netwerk. Iemand die we niet hoeven uit te leggen hoe belangrijk (cruciaal zelfs) goed relatiebeheer is en dat ook prima in de vingers heeft. Iemand die de fijne kneepjes van het vak verstaat en de organisatie kan bijstaan in haar zoektocht naar middelen. 

Omdat invulling van deze functie op veel verschillende manieren vorm kan krijgen, gaan we liever eerst het gesprek met je aan alvorens we allerlei wensen of een takenpakket op tafel leggen. Wij zouden zelfs liever eerst naar jouw ideeën luisteren. Het helpt waarschijnlijk als je een muziekliefhebber bent maar het is beslist geen voorwaarde.

Deze rol kun je als vrijwilliger invullen, maar over andere (betaalde) vormen van samenwerking kan zeker gesproken worden. 

Aanpakkers voor het team PR, Marketing & Communicatie (vrijwilliger)

We zoeken meerdere teamleden die kunnen helpen bij één of meer van de volgende taken:Content maken: tekst, beeld en video

  • Onderhouden van het medianetwerk (algemene media, vak- en fanmedia)
  • Het schrijven en verspreiden van persberichten en artikelen
  • Onderhouden van social mediakanalen als Facebook en Instagram
  • Beheer van de website
  • Schrijven en produceren van periodieke nieuwsbrieven

Ben jij een enthousiaste professional met liefde voor (orkest)muziek? Dan ben jij waarschijnlijk degene die we zoeken. En help je mee om al onze activiteiten, waaronder het jaarlijkse festival, bij een breed publiek onder de aandacht te brengen en te houden. Samen bouwen we aan een muziek community die in een heel belangrijke mate gaat bijdragen aan het behoud van (amateur)orkesten en het geven van grootschalige buiten-concerten.

PR-ervaring is zeker handig, maar enthousiasme en lef vinden we minstens zo belangrijk.

Spanjaardgsat (stichting en festival) is een vrijwilligersorganisatie, dus ook deze functie wordt op vrijwilligersbasis ingevuld. Naar verwachting nemen de werkzaamheden gemiddeld een paar uur per week in beslag.

Het betreft een vrijwilligersfunctie voor 2 tot 8 uur per week, afhankelijk van de rol en jouw ambitie. Is de omschreven functie niet helemaal wat je zoekt? Neem toch contact met ons op. Dan kijken we samen wat er nog meer mogelijk is

Bestuurslid, verantwoordelijk voor facilitaire zaken, logistiek en horeca

Als facilitair zwaargewicht ben je binnen het bestuur verantwoordelijk voor de volledige infrastructuur, inrichting en coördinatie van de op- en afbouw. Je onderhoudt contact met leveranciers en horeca. Kortom, je hebt de leiding over de festivalproductie.

Je werkt samen met een ervaren professional die zeer thuis is in de evenementenbranche. Vrijwilligers die helpen bij de op- en afbouw zullen ook in je team komen.

Wil je onderdeel uitmaken van het Spanjaardsgat-team en draag je de muziek community die we gaan maken een warm hart toe? Stuur een PM bericht via Facebook, laat een bericht achter op de website of stuur een mailtje naar Marian Arbouw: info@hetspanjaardsgat.nl
Informatie over deze vacature via Marja van Lieshout: 06 2470 5353

Is de omschreven functie niet helemaal wat je zoekt? Neem toch contact met ons op. Dan kijken we samen wat er nog meer mogelijk is.