New Cool Collective Bigband

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Zaterdag 30 mei - 21.00 uur

Al tientallen jaren speelt New Cool Collective zaal na zaal plat. Tot het publiek is opgezweept tot in het verre uiteinde van de zaal en geen voet meer vast op de grond blijft staan. Met de shows hebben ze een ijzersterke en befaamde reputatie weten op te bouwen in het live-circuit. De NCC Big Band verzorgt inmiddels al jarenlang de opening van De Uitmarkt.

De 19-koppige New Cool Collective Big Band maakt sinds de eeuwwisseling furore met en bekende dansbare mix van jazz, soul, cumbia en Afrikaanse muziek. 

Prijs ticket voorverkoop: € 10,00 – Deurverkoop: € 15,00

 


De band is bewust samengesteld uit allerlei soorten musici, uit verschillende scenes. Al die stijlen komen terug in de muziek. New Cool Collective bestaat uit saxofonist Benjamin Herman, drummer Joost Kroon, percussionisten Frank van Dok en Jos de Haas, pianist Willem Friede, bassist Leslie Lopez, gitarist Rory Ronde en trompettist David Rockefeller. Voor de Big Band sluiten daar nog eens 11 topmuzikanten bij aan. 


Masterclass Benjamin Herman

Op zaterdag 30 mei vindt ook de landelijke saxofoondag plaats. Met van 18.00-19.00 uur een exclusieve masterclass met NCC voorman Benjamin Herman. Wil je daar ook bij zijn? Koop dan een combinatieticket voor de show + masterclass.

Prijs combinatieticket: € 15,00

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin