Spanjaardsgat @Ingenhousz – nazomerconcerten

Deel dit artikel:

  

We gaan weer eens van ons laten horen!

Een jaar zonder Spanjaardsgat festival is bijzonder jammer, maar we gaan dus niet bij de pakken neerzitten. Er is heel veel muzikaal talent in Breda en hun en onze handen jeuken om weer aan de slag te gaan. 

Daarom hebben stichting Spanjaardsgat en Ingenhousz Breda een fijne samenwerking op touw gezet, met als resultaat een serie zondagmiddagconcerten. 
Als voorproefje op een volgende festivaleditie, een klein muzikaal pareltje of een bijzondere samenwerking waarbij cross-overs (muziek in een ander jasje) centraal staan.

Op zondag 13 september trappen we af met de Nawlins Hippa’s. Bredaas toptalent verzorgt het eerste tuinconcert bij Ingenhousz.  De musici van Nawlins Hippa’s nemen het publiek mee op een trip naar New Orleans. Met de meest swingende songs van bands en artiesten als ‘the Meters’, ‘Dr.John’, ‘Jon Cleary’ en Harry Connick Jr. Maar ook eigen bewerkingen van bekende soul, blues en funk songs NO style!

Bij minder weer verhuizen we naar de kapel in het pand. Ook daar is voldoende ruimte om op afstand van elkaar te zitten. Horeca is uiteraard aanwezig.

Alles op anderhalve meter afstand, dus corona-friendly. 

Kaarten voor dit niet te missen optreden kun je bestellen de concertpagina.

  • Zondag 13 september 2020
  • Van 14.00 tot 16.00 uur
  • Tickets € 12,50 – wees er snel bij want op=op