Pink Floyd Project – The Wall

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Zaterdag 6 juni - 21.00 uur # Voorprogramma: Erwin van Ligten Band
Volkskrant
4.5/5

Zeer lovend ontvangen in de theaters, nu voor een éénmalig buitenconcert op het Spanjaardsgat festival! Spectalulaire projecties, tijdloze muziek. Met Kidsrights kinderkoor én quadrafonisch geluid.

‘The Wall’ uit 1979 is verreweg het succesvolste album van Pink Floyd. Schitterende nummers als ‘Comfortably Numb’, ‘The Thin Ice’ en ‘Another Brick In The Wall’ zorgden ervoor dat de plaat meer dan dertig miljoen keer over de toonbank ging. Een van Nederlands meest gewaardeerde tributebands brengt het album integraal in de spectaculaire theatershow ’The Wall 40 Years’. De grootse, twee uur durende voorstelling is muzikaal gebaseerd op de liveconcerten die Pink Floyd in 1980 en 1981 gaf. Voor dit concert wordt groots uitgepakt, met bijzondere projecties (geïnspireerd op teksten van het album), het Kidsrights kinderkoor, indrukwekkend decor én quadrafonisch geluid.

Nog altijd actueel én relevant

De liveshow van ‘The Wall’ kende destijds een grootse aanpak die in de popmuziek geen gelijke had en die je nu terug kunt zien in ‘The Wall 40 Years’.

Recensie Brabants Dagblad “The Wall van Pink Floyd staat nog steeds recht overeind”

Tickets voorverkoop: € 15,00 – Deurverkoop: € 20,00

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin