Marinierskapel ft. Dennis van Aarssen (winnaar Voice 2019)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Woensdag 1 juni - 20.30 uur

Swing while you’re drinking
Marinierskapel ft. Dennis van Aarssen

Het toporkest van defensie brengt o.l.v. Arjan Tien een avond met evergreens en klassiekers. Dennis van Aarssen (winnaar The Voice 2019) werd al op jonge leeftijd geraakt door jazzmuziek. Mede door het album Swing When You’re Winning van Robbie Williams werd hij verliefd op het genre. Zijn grote voorbeelden zijn Frank Sinatra en Michael Bublé en dat is heel goed te horen. Samen met de Marinierskapel is dit een gouden combi.

TICKETS

€ 8,50 /pp
Zitplaats (7,50 + € 1,00 ticketkosten)

€ 28,50 /pp
Orkest Vriend VIP (27,50 + 1,00 ticketkosten)

WAT IS EEN ORKEST VRIEND VIP TICKET?

Speciaal voor jou gereserveerde plaatsen, dicht bij het podium. Je zit met maximaal vier gasten aan een tafeltje. Met de aankoop van dit ticket sponsor je stichting Spanjaardsgat met 5 euro.

Bij de prijs inbegrepen:

  • Entreeticket
  • Welkomstdrankje
  • Consumptiemunt
  • Tafelknabbels

Een ticket voor dit concert is goedkoper dan de andere tickets. Dat komt omdat Defensie dit concert aanbiedt aan Breda. Je zal begrijpen dat een orkest van deze omvang het nodige kost om op de planken te brengen, dus daar zijn wij geweldig blij mee!
Waarom toch nog €  8,50 vragen? Dat is omdat er nog een flink deel aan kosten overblijft, voor het ponton, podium, licht en geluid. Daar vragen we een bijdrage voor.

© Foto Louis Meulstee

Deel dit artikel:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin