Donderdag 13 en vrijdag 14 juni – 20.30 uur
The Ultimate Legends met Breda’s Festival Orkest 

Het Breda’s Festival Orkest heeft wederom een bijzonder programma ingestudeerd, volledig afgestemd op het thema Legends, van klassiek tot rock. De speciaal geschreven filmmuziek door de voormalige dirigent van dit orkest, Frits Bayens, spreekt tot de verbeelding. Hij heeft hiervoor de helden thema’s uit de Marvell film als basis genomen. Spectaculaire muziek, vol met strip- en filmhelden klinkt over het podium.

De Bredase zanger Ewoud Feenstra treedt op met muziek van de legends Prince en David Bowie.

De avond wordt afgesloten met een spetterend optreden van Tim Akkerman en het Breda’s Festival Orkest. De voormalige leadzanger van Di-rect toert momenteel door het land met een tribute aan Bruce SpringsteenHet Festival Orkest begeleidt hem bij de uitvoering van de legendarische muziek van de Boss.

  • Solisten: Tim Akkerman, Ewout Feenstra
  • Dirigent: Jos Schroevers
  • Aanvang: 20.30 uur
  • Het Breda’s Festival Orkest komt mede tot stand dankzij de samenwerking met de Nieuwe Veste

Vrijdag avond = VIP Avond

Op vrijdag 14 juni is ook onze VIP-avond. Om 19.30 uur ontvangt het bestuur en de medewerkers van Stichting Spanjaards al haar relaties, sponsors, leveranciers en genodigden. Dat geeft het bestuur de gelegenheid om voor de ongelooflijke vriendelijke en behulpzame inzet te bedanken. Het paviljoen en concert zijn ook gewoon voor publiek geopend!